NewStar KVM-Switch, 2-Port, PS/2
zoom
NewStar KVM-Switch, 2-Port, PS/2
zoom

NS231 NewStar KVM-Switch, 2-Port, PS/2

Der Switch NS231 ist ein 2-Port-KVM-Switch, USB/. Hiermit können Sie mit einer einzigen Tastatur, einer Maus und einem Monitor zwei Computer bedienen.
Met deze compacte 2-poorts KVM Switch van NewStar, model NS231, bedient u twee computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen. Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 2 computers. De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.
Erfahren Sie mehr

Spezifikationen

Allgemein
Anschluss
:
PS/2

Anschlüsse
:
2


Funktionalität
Typ
:
Flach

Höhenverstellung
:
Keins


Informationen
Artikelnummer
:
NS231

EAN
:
8717371440428

Farbe
:
Schwarz

Garantie
:
3 JahrProduktinformationen

Met deze compacte 2-poorts KVM Switch van NewStar, model NS231, bedient u twee computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen.

Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 2 computers.

De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.


Produktdokumentation

Laden Sie hier die verfügbare Produktdokumentation herunter. Bei weiteren Fragen wenden Sie sich bitte an unseren Service & Support Desk per E-Mail: info@newstar.eu.