KVM-Switch, 16-Port, PS/2 und Serienanschluss, OSD
zoom

NS1631D KVM-Switch, 16-Port, PS/2 und Serienanschluss, OSD

Der Switch NS1631D ist ein 16-Port-KVM-Switch mit PS/2-Anschluss. Hiermit können Sie mit einer einzigen Tastatur, einer Maus und einem Monitor zwei bis sechzehn Computer bedienen.
Met deze compacte 16-poorts KVM Switch van NewStar, model NS1631D, bedient u 16 computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie, via het beeldschermmenu (OSD) of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen. Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 16 computers. De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.
Erfahren Sie mehr

Spezifikationen

Allgemein
Anschluss
:
PS/2 & Seriell

Anschlüsse
:
16


Funktionalität
Typ
:
Flach

Höhenverstellung
:
Keins


Informationen
Artikelnummer
:
NS1631D

EAN
:
8717371440329

Farbe
:
Schwarz

Garantie
:
3 JahrProduktinformationen

Met deze compacte 16-poorts KVM Switch van NewStar, model NS1631D, bedient u 16 computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie, via het beeldschermmenu (OSD) of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen.

Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 16 computers.

De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.


Produktdokumentation

Laden Sie hier die verfügbare Produktdokumentation herunter. Bei weiteren Fragen wenden Sie sich bitte an unseren Service & Support Desk per E-Mail: info@newstar.eu.