NewStar KVM-Switchkabel, PS/2
zoom

NSECON10 NewStar KVM-Switchkabel, PS/2

Mit diesem 3-in-1 KVM-Kabel (Modell NSECON10) können Sie einen NewStar KVM over IP-Switch (Modell NS841HDI oder NS1641HDI) an den PC/Server anschließen.
De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model NSECON10, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar IP KVM Switches modellen NS841HDI en NS1641HDI. Deze kabel is ontwikkeld voor PS/2-aansluitingen. Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts 1/3 ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels. Het VGA gedeelte is een coax kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.
Erfahren Sie mehr

Spezifikationen

Allgemein
Anschluss
:
PS/2


Funktionalität
Typ
:
Flach

Höhenverstellung
:
Keins


Informationen
Artikelnummer
:
NSECON10

EAN
:
8717371441029

Farbe
:
Schwarz

Garantie
:
3 JahrProduktinformationen

De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model NSECON10, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar IP KVM Switches modellen NS841HDI en NS1641HDI. Deze kabel is ontwikkeld voor PS/2-aansluitingen.

Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts 1/3 ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels.

Het VGA gedeelte is een coax kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.


Produktdokumentation

Laden Sie hier die verfügbare Produktdokumentation herunter. Bei weiteren Fragen wenden Sie sich bitte an unseren Service & Support Desk per E-Mail: info@newstar.eu.